Hallo de Pijp! Deze week hebben we de deuren geopend van onze tweede winkel, op de Van Woustraat 202. Deze winkel is net als die in de Jordaan elke dag geopend van 12.00 tot 20.00. Om de eerste week op de nieuwe locatie te vieren krijg je hier 10% korting op alles tot en met donderdag 16 december.

Geen tijd of energie om te komen winkelen? Vergeet niet dat we nog steeds op dezelfde dag leveren als je bestelt op de website. Dit gaat op voor levering binnen de ring A10. Tijdens de huidige avond-lockdown bezorgen we zelfs tot 22.00 uur 's avonds! 

 

Elke fles die je in de schappen van Rebel Wines aantreft, drinken we zelf ook graag. Klassieke stijlen of meer avontuurlijke funky wijnen, we hebben een warm hart voor elke fles, druif en wijnmaker. Van Bourgogne tot Burgenland, van de Mosel tot Moravië, je wijnreis begint hier.

Wij weten dat je graag wilt weten wat je koopt, daarom kun je onze wijnen drinken bij Alex + Pinard in de Dapperstraat of Bar Pif in de Jordaan. Natuurlijke wijn, levendige wijn, authentieke wijn. Hoe je het ook wilt noemen, onze wijnen hebben dit gemeen: minimale interventie op weg naar de fles, een flinke dosis avontuur, traditie en integriteit.