Bij Rebel Wines hebben we regelmatig "open bottle tastings" waar je kunt binnenlopen. Maar je kunt ook je eigen proeverij boeken! Vanaf 4 tot aan 10 personen kun je bij ons terecht voor een privé proeverij.

Proeverijen vinden over het algemeen in de winkel plaats, maar in overleg zijn ze ook mogelijk op locatie. Als je een proeverij boekt kiezen we samen een thema uit. Populaire thema's zijn onder andere "how to be a wine snob" en "buiten de gebaande paden", maar we kunnen ook een thema op maat maken, zoals "alleen witte wijnen" of "wijnen bij de kaas".

Als je wijn wil aanschaffen na de proeverij, krijg je daar 10% korting op.

Proeverijen zijn mogelijk van dinsdag t/m donderdag vanaf 19.00 uur en op zondag en maandag op elk gewenst tijdstip.

Kosten zijn 24,50 pp voor 4 wijnen (ongeveer 1,5 uur) en 32,50 pp voor 6 wijnen (ongeveer 2 uur)

Proeverij boeken? Bel ons op 020-3419067, of stuur een email naar [email protected] met je telefoonnummer, dan bellen wij je terug.

 

GROTE GROEPEN

Wil je een proeverij boeken met meer dan 10 personen? Dat kan! De proeverij ziet er dan iets anders uit en heeft meer een borrel-karakter. We kiezen samen een aantal wijnen uit die we op die dag schenken. Gasten kunnen de wijnen proeven aan de counter, waar verteld wordt over de wijnen. Vervolgens krijgen ze een glas van de wijn die ze het lekkerst vinden. De proeverij duurt zo lang als je zelf wil. Ideaal voor bedrijven, of als je iets te vieren hebt! 

Kosten voor grotere groepen zijn 15,- pp plus de winkelwaarde van de gedronken wijnen. Hierbij inbegrepen zijn kaas, charcuterie en brood. In overleg kunnen we ook uitgebreidere hapjes verzorgen. Hiervoor werken wij samen met een chefkok. 

Ook heel leuk: de wijnpubquiz! In vier rondes stellen wij vragen over wijn, inclusief blinde proeverij. Je kunt zelf aangeven welke moeilijkheidsgraad je wil. Je kunt de wijnpubquiz los boeken, of onderdeel laten zijn van je proeverij.

Proeverijen zijn mogelijk van dinsdag t/m donderdag vanaf 19.00 uur en op zondag en maandag op elk gewenst tijdstip.

Interesse? Bel ons op 020-3419067, of stuur een email naar [email protected] met je telefoonnummer, dan bellen wij je terug.