SAKE

Terada Honke
Daigo no Shizuku
€30,00
op voorraad
Dit is een Sake die je niet elke dag proeft. Diago no Shizuku is gemaakt volgens een methode die gepolijste rauwe rijst en gekookte rijst combineert. Het maakt een fruitige, frisse, funky Sake, met een fijne "natty wine" vibe
Terada Honke
Daigo no Shizuku
Dit is een Sake die je niet elke dag proeft. Diago no Shizuku is gemaakt volgens een methode die gepolijste rauwe rijst en gekookte rijst combineert. Het maakt een fruitige, frisse, funky Sake, met een fijne "natty wine" vibe
€30,00
Terada Honke
Katori 90 Namagenshu
€30,00
op voorraad
Waarschijnlijk de meest traditioneel smakende Sake die we hebben. Gemaakt van Koshi-Hikari rijst die slechts 90% gepolijst is. Namagenshu komt van "Nama" (gepasteuriseerd) en "Genshu" (onverdund). Intens, complex en fruitig, een volledige Sake-experience
Terada Honke
Katori 90 Namagenshu
Waarschijnlijk de meest traditioneel smakende Sake die we hebben. Gemaakt van Koshi-Hikari rijst die slechts 90% gepolijst is. Namagenshu komt van "Nama" (gepasteuriseerd) en "Genshu" (onverdund). Intens, complex en fruitig, een volledige Sake-experience
€30,00
Terada Honke
Katori 90 MAGNUM
€50,00
op voorraad
Japan doet het graag anders, dus magnums zijn er geen 1,5 maar 1,8 liter! Grote fles met natuurlijk gefermenteerde en slechts 90% gepolijste Koshi-Hikari. Wist je dat je Sake-flessen 6/8 weken open kunt houden? No excuse not to go big
Terada Honke
Katori 90 MAGNUM
Japan doet het graag anders, dus magnums zijn er geen 1,5 maar 1,8 liter! Grote fles met natuurlijk gefermenteerde en slechts 90% gepolijste Koshi-Hikari. Wist je dat je Sake-flessen 6/8 weken open kunt houden? No excuse not to go big
€50,00