SAKE

Terada Honke
Kiokejikomi 2015 (2017)
€45,00
op voorraad
Masaru Terada is de 24e generatie van biologische Sake-makers. Kiokejikomi betekent 'hout fermentatie': de sake wordt gefermenteerd en gerijpt in Japanse cederhouten vaten. Kiokejikomi is complex, soepel en intens, gemaakt met nauwelijks gepolijste rijst
Terada Honke
Kiokejikomi 2015 (2017)
Masaru Terada is de 24e generatie van biologische Sake-makers. Kiokejikomi betekent 'hout fermentatie': de sake wordt gefermenteerd en gerijpt in Japanse cederhouten vaten. Kiokejikomi is complex, soepel en intens, gemaakt met nauwelijks gepolijste rijst
€45,00
Terada Honke
Daigo no Shizuku
€30,00
op voorraad
Dit is een Sake die je niet elke dag proeft. Diago no Shizuku is gemaakt volgens een methode die gepolijste rauwe rijst en gekookte rijst combineert. Het maakt een fruitige, frisse, funky Sake, met een fijne "natty wine" vibe
Terada Honke
Daigo no Shizuku
Dit is een Sake die je niet elke dag proeft. Diago no Shizuku is gemaakt volgens een methode die gepolijste rauwe rijst en gekookte rijst combineert. Het maakt een fruitige, frisse, funky Sake, met een fijne "natty wine" vibe
€30,00
Terada Honke
Katori 90 Namagenshu
€30,00
op voorraad
Waarschijnlijk de meest traditioneel smakende Sake die we hebben. Gemaakt van Koshi-Hikari rijst die slechts 90% gepolijst is. Namagenshu komt van "Nama" (gepasteuriseerd) en "Genshu" (onverdund). Intens, complex en fruitig, een volledige Sake-experience
Terada Honke
Katori 90 Namagenshu
Waarschijnlijk de meest traditioneel smakende Sake die we hebben. Gemaakt van Koshi-Hikari rijst die slechts 90% gepolijst is. Namagenshu komt van "Nama" (gepasteuriseerd) en "Genshu" (onverdund). Intens, complex en fruitig, een volledige Sake-experience
€30,00
Terada Honke
Katori 90 MAGNUM
€50,00
op voorraad
Japan doet het graag anders, dus magnums zijn er geen 1,5 maar 1,8 liter! Grote fles met natuurlijk gefermenteerde en slechts 90% gepolijste Koshi-Hikari. Wist je dat je Sake-flessen 6/8 weken open kunt houden? No excuse not to go big
Terada Honke
Katori 90 MAGNUM
Japan doet het graag anders, dus magnums zijn er geen 1,5 maar 1,8 liter! Grote fles met natuurlijk gefermenteerde en slechts 90% gepolijste Koshi-Hikari. Wist je dat je Sake-flessen 6/8 weken open kunt houden? No excuse not to go big
€50,00
Kinoshita Shuzō
Tamagawa Kimoto
€30,00
op voorraad
Tamagawa is gemaakt door de enige niet Japanse meester, Philip Harper. Langzaam gebrouwen van slechts 70% gepolijste rijst en maar liefst 3 jaar op vat gerijpt. Vol van smaak maar zeer doordrinkbaar. Philip steunt de ooievaars in de regio, zie label
Kinoshita Shuzō
Tamagawa Kimoto
Tamagawa is gemaakt door de enige niet Japanse meester, Philip Harper. Langzaam gebrouwen van slechts 70% gepolijste rijst en maar liefst 3 jaar op vat gerijpt. Vol van smaak maar zeer doordrinkbaar. Philip steunt de ooievaars in de regio, zie label
€30,00