Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

NATURAL BORN SIPPERS

Wil je je Carbos leren onderscheiden van je Col Fondos? Het verschil tussen Unfiltered en Uninfined? Proeven van Pét-Nats en Skin-contacts? Wijn uit een Amfora of Glasvezel tank? Of wil je gewoon je volgende Glou-Glou wijn voor het weekend vinden - Natural Born Sippers is de plek voor jou! Ons Rebel Team bestaat uit alleen maar wijngekken met een passie voor het delen van pareltjes van kleine onafhankelijke producenten.

Om de week op zaterdag organiseren we de Natural Born Sippers proeverij in onze winkel in De Pijp. Elke editie draait om een ander thema, waarbinnen we onze favoriete wijnen openen. Het leven is te kort om slechte wijnen te drinken! Kom bij ons langs voor een goede start van je zaterdagavond en leer onze wijnen op een gezellige en informele manier kennen.

De details:
- NBS begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Je kunt op elk moment binnenlopen.
- Neem je lief, vrienden en/of familie mee
- €8,50 voor de proeverij van 6 wijnen
- 10% korting op elke aankoop na de proeverij

 

De komende Natural Born Sippers proeverijen:

 

Zaterdag 17 juni

NBS: Winemaker Styles

 

 

Zaterdag 08 juli

NBS met special guest: Stefan Wellanschitz, Kolfok!

Dit weekend hebben we een superster uit Burgenland over de vloer. We zullen bijna al zijn wijnen open trekken! Leer Stefan kennen, laat hem alles vertellen over zijn wijnen en stel elke vraag die in je op komt. Meer Kolfok? Check hier het volledige programma van dit weekend!

 

NATURAL BORN SIPPERS