NATURAL BORN SIPPERS

Wil je je Carbos leren onderscheiden van je Col Fondos? Het verschil tussen Unfiltered en Uninfined? Proeven van Pét-Nats en Skin-contacts? Wijn uit een Amfora of Glasvezel tank? Of wil je gewoon je volgende Glou-Glou wijn voor het weekend vinden - Natural Born Sippers is de plek voor jou! Ons Rebel Team bestaat uit alleen maar wijngekken met een passie voor het delen van pareltjes van kleine onafhankelijke producenten.

Om de week op zaterdag organiseren we de Natural Born Sippers proeverij in onze winkel in De Pijp. Elke editie draait om een ander thema, waarbinnen we onze favoriete wijnen openen. Het leven is te kort om slechte wijnen te drinken! Kom bij ons langs voor een goede start van je zaterdagavond en leer onze wijnen op een gezellige en informele manier kennen.

De details:
- NBS begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Je kunt op elk moment binnenlopen.
- Neem je lief, vrienden en/of familie mee
- €8,50 voor de proeverij van 6 wijnen
- 10% korting op elke aankoop na de proeverij

 

De komende Natural Born Sippers proeverijen:

 

Zaterdag 25 maart

NBS: Franse Regios

Een deep dive in de diverse wijnregio's van Frankrijk! Van klassiekers tot meer verrassende wijnen uit de Elzas, Côte du Rhône, Loire-vallei, Jura en Languedoc. A bientôt!

 

Zaterdag 8 april

NBS: Ancient Grapes

 

Zaterdag 15 april

NBS met special guests: Celia en David Large!

Dit weekend hebben we the one and only Celia en David Large uit de Beaujolais over de vloer! We zullen bijna al hun wijnen open trekken. Leer Celia en David kennen, laat ze alles vertellen over de wijnen en stel elke vraag die in je op komt. Meer Celia en David Large? Check hier het volledige programma van dit weekend!

NATURAL BORN SIPPERS