Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

Collectie

Natural Born Sipper

30% riesling op schil, 30% traminer op schil, 20% direct geperste feteasca regala , 20% pinot noir / pinot gris co-fermentatie
€21,00

Vulkan Alte Reben

Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
€44,00

The Velvet Underschiste

90 dagen maceratie maakt dit een diep en intens rood, maar ook met een mooie lichtheid! Een soort vers bessensap-achtige frisheid waar wij verliefd op werden. Geconcentreerd zwart fruit, kruiden en een geweldige weerspiegeling van het terroir, must-try
€21,00

Pupo Zero Greco, Tenuta Vincenzo Nardone

Pittige oranje van Greco di Tufo met slechts 2 dagen schilcontact, maar een structuur die staat als een huis, fijne zuren en tonen van nectarine, ananas, citrus en munt. Deze fles is op voor je het weet
€19,00

Pommard

100% pinot noir, 100% zuiverheid en stijl, zacht, rood fruit, uitstekende balans en lengte. Deze wijn weerspiegelen echt wat geweldig is aan pinot noir en Bourgogne. Fanny heeft een aantal percelen verspreid over Pommard en deze wijn komt van een perceel
€55,00

Mediterranee

Zonnig en vol met rijkelijk en sappig rijp fruit. Een zachte en soepele wijn met voldoende pit door een aangenaam pepertje, hartigheid, wat zwart fruit en aardse tonen. Deze ongefilterde wijn rijpt gedurende één jaar in grote, oude houten vaten.
€16,00

Noble Rot Magazine Issue 26

Noble Rot probeert de puntjes tussen wijn, muziek en eten te verbinden. Het vertelt verhalen en wil mensen inspireren om te genieten van wat ze drinken, eten en luisteren, en is een platform om de hedendaagse cultuur in een nieuw perspectief te bespreken
€15,00

Intra! The Wild Weiss

Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
€31,00

Lust for Wine

Om het terroir te respecteren, doet Alex Durand lange, zachte maceraties zonder te pompen. Zelfde geldt voor deze Syrah/Grenache-blend van marmer bodem: 90 dagen maceratie, maar de wijn is levendig en soepel. Ziltig met een kick en aroma's van zwart fruit
€18,00

Impressio

30 procent blaufränkisch, 70 pinot noir, waarvan de helft geplukt van ongesnoeide stokken. Vroeg in het seizoen geoogst, gevolgd door een fermentatie van 2 weken en 5 maanden op oud eiken, maken dit een drinkbare, plezierige en toch geconcentreerde wijn
€21,00

Battibaleno

Vulkanische Garganega, gefermenteerd in eikenhouten vaten van 30 hl met acht dagen schilcontact, en nog eens zes maanden rijping in stalen tanks. Een gelaagde, rokerige, sensationele amber wijn, met de helderheid van geel fruit en een delicate mineralitei
€29,00

Embruns - Quai à Raisins

Embruns is een te gekke gastronomische witte wijn met bewaarpotentieel. Gefermenteerd in Franse eiken vaten en 12 maanden sur lie gerijpt, geeft een compact mondgevoel met een minerale afdronk, geroosterde brioche, sinaasappelbloesem en vuursteenaroma's
€27,00

Saint-Joseph Blanc "De Deux Choses Lune"

Witte Saint-Joseph met power! Vol en intens, met tonen van noten, honing, abrikoos en gele pruimen. Zuivere mineralen en zuren, diepte en intensiteit, breed en complex. Een wijn om te delen
€36,00

Chinado - Pet nat Rose

Super Petnat, met in de neus tonen van rood fruit, zij aan zij met fermentatiearoma's, zoals gist en brood. In de mond krijg je een intense wijn, met aroma's van aardbeien en watermeloen, vol maar toch fris en pittig, met een zachte maar crispy mousse
€22,00

Rocalhas

Wij zijn compleet verliefd op de wijnen van Sybil, wat ons betreft een van de meest getalenteerde wijnmakers in Faugeres. Rocalhas is diep, rijk, complex met waanzinnige mineraliteit en energie. Romig, zilt, bloemig, kruidig en fruitig. gewoon alles
€28,00

Blanc Plume

Blanc de noir, witte wijn van rode Syrah druiven, geblend met Sauvignon Blanc. Heerlijk zuiver, verkwikkend en sappig met bloemige tonen, een elegante mineraliteit en rijp zonnig fruit van zowel citrus, frambozen en bosbessen.
€16,00

Sandwich

Gemaakt volgens de methode die Andras de sandwich noemt: fermentatie op de schil gedurende 4 weken in lagen van hele trossen afgewisseld met lagen geperste druiven. Het resultaat is deze fun easy to drink energy bomb, met aroma's van peer, vijgen en thee
€19,00

Macerato

“Telling the peasant history of a past-time Sicily…”. Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel
€30,00

Il San Giorgio, Tenuta Vincenzo Nardone

Super frisse, pittige en lichte oranje uit Campania. Deels 5 dagen gemacereerd op eiken vaten en deels direct geperst, maakt de wijn perfect uitgebalanceerd met frisse zuren, gedroogde kruiden en vol rijp steenfruit
€20,00

Fleurie

Heerlijke zijdezachte Fleury van wonderkind Thibault Ducroux, gekenmerkt door bloesemachtig rood fruit en de onmiskenbare aroma's van rozen en viooltjes, met een rokerige, minerale en gestructureerde ondertoon
€30,00

Timorasso Montecitorio

De Timorasso is een kwetsbare druif en was bijna uitgestorven, tot Walter Massa hem weer aanplantte. Zijn Timorasso's worden beschouwd als de beste witte wijnen van Piemonte. Montecitorio is vol en groots, met aromas van honing, noten, peer en abrikoos
€58,00