Een wijn waar je poetisch van wordt. Zeer intense geur van morellen en kersen omlijst door een aardsige oergeur van regen na een hittegolf. Fruit, bloemen en een eindeloze afdronk
Heb je ooit een oranje wijn gedronken zonder schilcontact? Wij ook niet, totdat we deze ontmoetten. Direct geperst, met een intens donkeroranje kleur, goeie structuur, rijpe tannines en tonen van sinaasappelschil, gedroogde abrikoos en tabak
De Timorasso is een kwetsbare druif en was bijna uitgestorven, tot Walter Massa hem weer aanplantte. Zijn Timorasso's worden beschouwd als de beste witte wijnen van Piemonte. Montecitorio is vol en groots, met aromas van honing, noten, peer en abrikoos
Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel
Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
Een blend van Roussanne, Marsanne en Vermentino, een week schilwerking en gemaakt ter ere van Sybille's zoon. Een prachtig aromatische wijn vol met exotisch fruit, bittere sinaasappel en abrikozen en prachtig goud. Gestructureerd, intens en complex AF
's Werelds eerste boek dat het volledige, vergeten verhaal van oranje wijn vertelt. Leer meer over de geschiedenis en ontdek hoe deze wijnen worden gemaakt, waarom ze anders smaken, waar ze te koop zijn en hoe je ervan kunt genieten.
Veltlinské zelene uit Devín gefermenteerd op de schil en 6 maanden gerijpt in Georgische kleivaten (Qvevri), die in de grond begraven liggen. Hierna wordt de wijn geperst en 3 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Gemaakt met de eeuwenoude ‘vin de voile’-techniek, wat betekent dat de wijn onder een sluier van gist rijpt, waardoor In Utero prachtige oxidatieve tonen krijgt in combinatie met een geweldige zuurgraad. Complex, elegant en tijdloos
Op de schil gefermenteerde chenin blanc, gerijpt in terracotta amfora. Intense neus met tonen van sinaasappel en steenfruit. Droog maar vol op het fruit, met een kruidige ondertoon
Vol citrus, gebakken appel en een uitgesproken mineraliteit. Gecombineerd met een vleugje gerookt hooi en mooie zuren, allemaal prachtig geïntegreerd in opvoeding op eikenhouten vaten, waardoor je een complexe Chardonnay met een medium body krijgt.
Deze frizzante is gemaakt met Pupo Zero Greco als basiswijn, natuurlijk hergist met inheemse gisten waaraan de most van dezelfde druiven is toegevoegd. Vrolijk sap met structuur en karakter, en aroma's van gedroogde abrikozen en verse kruiden
Pittige oranje van Greco di Tufo met slechts 2 dagen schilcontact, maar een structuur die staat als een huis, fijne zuren en tonen van nectarine, ananas, citrus en munt. Deze fles is op voor je het weet
Vergeet alles wat je weet over viognier, dit is een one of a kind! Jean heeft de viognier gemacereerd, geperst met roussanne-schillen en gerijpt in Amphora. Bij funky houdt deze wijn niet op: wild en vol leven, als een rockband uit de 70's
Van de wijngaard Bodigraben, gelegen op 450m boven zeeniveau op een steile en rotsachtige locatie. Delicate en elegante Blaufränkisch, met een florale neus. Fijne tannines worden aangevuld door een kristalheldere mineraliteit en tonen van kers en bosbes.
Met deze wijn gaan Andras en zijn vader terug naar de eeuwenoude, rood-en-wit, alles-in-één methode. Het is een co-fermentatie van 3 Pinots, tweederde gefermenteerd op hele trossen. Een diverse, energieke wijn die het midden houdt tussen rosé en rood