Enorm drinkbare en levendige rode blend, vooral als je 'm licht gekoeld inschenkt. Boordevol levendige rode en zwarte vruchten, een beetje kruiden en een verfrissend zuurtje.
Een blend van Roussanne, Marsanne en Vermentino, een week schilwerking en gemaakt ter ere van Sybille's zoon. Een prachtig aromatische wijn vol met exotisch fruit, bittere sinaasappel en abrikozen en prachtig goud. Gestructureerd, intens en complex AF
Een blend van Grüner Veltliner en Riesling, 24 uur gemacereerd op de schil. Hierna wordt de most gefermenteerd in houten vaten en 10 maanden gerijpt. Opzettelijk gebotteld met droesem, dus Filips advies is om te schudden voor het serveren of te decanteren
Veltlinské zelene uit Devín gefermenteerd op de schil en 6 maanden gerijpt in Georgische kleivaten (Qvevri), die in de grond begraven liggen. Hierna wordt de wijn geperst en 3 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Een frisse maar volle, en pure Chenin Blanc met tonen van rijpe peer en appels gecombineerd met steenfruit en een minerale afdronk. Een nieuwe favoriet in je voorraadkast!
Met deze wijn gaan Andras en zijn vader terug naar de eeuwenoude, rood-en-wit, alles-in-één methode. Het is een co-fermentatie van 3 Pinots, tweederde gefermenteerd op hele trossen. Een diverse, energieke wijn die het midden houdt tussen rosé en rood
Een blend van Vlasak uit Moravië en Riesling uit Devín. Druiven worden 4 weken op de schil bewaard in een open-vat fermentatie, vervolgens geperst en 10 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Vol citrus, gebakken appel en een uitgesproken mineraliteit. Gecombineerd met een vleugje gerookt hooi en mooie zuren, allemaal prachtig geïntegreerd in opvoeding op eikenhouten vaten, waardoor je een complexe Chardonnay met een medium body krijgt.
Prachtig elegante maar volle en rijpe Sauvignon Blanc van Mathieu Coste. Een maand schilcontact, gevolgd door nog een jaar in het vat. Super clean, met citrus en peer, super kruidig en smaakt naar meer! Goed om eerst in een karaf te schenken.
Een witte blend uit Moravië van een hoop druiven (Veltlin, Vlasak, Rynak, Sylvan, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc) die tegelijkertijd zijn geoogst en samen zijn verwerkt. 9 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten en fantastisch lekker
Een elegante blend met in de neus mandarijnen, gele appels en grapefruit. Op het pallet wat speelse citrus, met een evenwichtige mineraliteit. Een romige, gelaagde en frisse wijn
100% Cinsault afkomstig van het domaine in de Gard. De druiven krijgen 12 dagen maceratie en rijpen 12 maanden in eiken vaten (foudre), amforen en roestvrijstalen tanks. Een complex rood met delicate tannines, lange mineraliteit en peperige aardbeientonen
Deze Curtimenta heeft klassieke schilcontactaroma's in de neus, zoals theebladeren en citroengras. In smaak heeft ie vergelijkbare vibes, sappig met een kruidige ondertoon fijne zuurtjes, zachte tannines en een stevige afdronk met hints van citrusschil
Een knisperend frisse rode die gekoeld ook lekker drinkt. Pure en minerale typische Grenache-tonen verkregen met slechts 5 dagen maceratie, 8 maanden gerijpt in betonnen ei en oud Frans eiken. Een voorbeeld van wat oude wijnstokken kunnen doen in de Gard!
Biau is oud Frans voor beau (mooi), wat ie ook is. Een fijne, lichte, complexe wijn met aroma's van zwart fruit en kersen, mooie structuur en fijne goed geïntegreerde tannines. 100% puur sap met een verbazingwekkende jeugdigheid voor 6 jaar in het vat
Gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden en daarna 4 maanden in stalen vaten. In de neus vind je vlierbloesem en grafiet. In de mond een hoop kers en rode bes, gecombineerd met een lange minerale afdronk. Groot rijpingspotentieel.
Fiano geoogst in de koele uren van de ochtend en direct gevinifieerd in de kelder. Zachte persing, fermentatie in stalen tanks, rijping sur lie gedurende zes maanden. Prachtig zuiver, fris, lineair en zilt met citrus en hints van zeegroenten en kruiden.
Kolfok komt van lokaal Burgenlands dialect en betekent 'buitenbeentje'. Een naam die Stefan van zijn opa kreeg toen hij niet naar de kerk wilde. Remember Furmint is een knipoog naar traditioneel Burgenland - Geel fruit en fijne en geïntegreerde zuurtjes.
Van de wijngaard Bodigraben, gelegen op 450m boven zeeniveau op een steile en rotsachtige locatie. Delicate en elegante Blaufränkisch, met een florale neus. Fijne tannines worden aangevuld door een kristalheldere mineraliteit en tonen van kers en bosbes.
Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel