Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

ITALIË

Pupo Zero Falanghina

Super expressieve, fruitige en zuivere Falanghina met 4 dagen schilcontact. We horen je denken: is het niet oranje als je 4 hele dagen op de schil heeft gelegen? Technisch gezien ja, maar wij vinden dat ie drinkt als een witte, dus we noemen 'm een witte!
€19,00

Pupo Zero Greco, Tenuta Vincenzo Nardone

Pittige oranje van Greco di Tufo met slechts 2 dagen schilcontact, maar een structuur die staat als een huis, fijne zuren en tonen van nectarine, ananas, citrus en munt. Deze fles is op voor je het weet
€19,00

Pupo Punk Rosato, Tenuta Vincenzo Nardone

Een showstopper met structuur, deze frizzante gemaakt met Pupo Zero Rosato als basiswijn. Natuurlijk gefermenteerd met inheemse gisten en druiven-eigen most, met aroma's van granaatappel, bosbessen en een beetje ziltigheid
€25,00

Vulkan Alte Reben

Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
€44,00

l'Americana, Tenuta Vincenzo Nardone

Pupo maakte deze wijn als eerbetoon aan zijn Amerikaanse geliefde. 5 dagen maceratie onder koolzuur maakt dit een super drinkbare maar serieuze oranje, met zijdezachte tannines, bloemen en veel perzik, nectarine en abrikoos
€21,00

Battibaleno

Vulkanische Garganega, gefermenteerd in eikenhouten vaten van 30 hl met acht dagen schilcontact, en nog eens zes maanden rijping in stalen tanks. Een gelaagde, rokerige, sensationele amber wijn, met de helderheid van geel fruit en een delicate mineralitei
€29,00

Patapum

Heerlijke amberkleurige mousserende wijn, met een typische toon van tweemalig gefermenteerde druiven, een vleugje gist en rijpe aroma's van zongedroogde abrikoos en gele bloemen. Een stabiel maar levendig karakter, met een rokerige mineraliteit
€25,00

Muschelkalk Alte Reben

Een kleine wijngaard geplant in 1962 op een hoog plateau, omgeven door bos. Fossiele kalksteen geeft overdag warmte, het bos geeft koele lucht. Vanwege de oude stokken en moeilijke grond is de totale productie jaarlijks slechts 1 vat,met 20 maanden rijpin
€55,00

Intra! The Wild Weiss

Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
€31,00

Macerato

“Telling the peasant history of a past-time Sicily…”. Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel
€30,00