Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

Bezorging

Soms heb je geen zin om de deur uit te gaan, of heb je simpelweg geen tijd om zelf langs de winkel te komen. Wij begrijpen dat! We maken het daarom graag eenvoudig om aan onze wijnen te komen.

Bestel je voor 16.00 in onze webshop, dan nemen wij dezelfde dag contact met je op om de wijnen te leveren. We maken dan een bezorgafspraak voor dezelfde dag/avond, of een ander moment dat jou uitkomt. Bezorging door ons is gratis bij bestellingen boven de 30 euro en binnen de ring van Amsterdam. Als je de wijnen verder weg bezorgd wil hebben, sturen we ze op met DPD. Je hebt je pakket dan meestal binnen 2 werkdagen binnen. 

Andere manieren om aan Rebel Wines wijnen te komen:

Peddler. Op de Peddler website kun je eenvoudig bestellen en een bezorgmoment kiezen dat jou uitkomt. De wijnen hebben op de Peddler website dezelfde prijs als op onze eigen webshop en in de winkel. Klik hier om naar de Peddler website te gaan!

Uber Eats. Als je haast hebt kun je ook via Uber Eats bestellen! In de app staat een selectie van onze eigen favoriete wijnen en de bestsellers in de winkel. Omdat Uber Eats een hoge commissie rekent zijn de wijnen hier wel wat duurder. Klik hier voor Uber Eats Rebel Wines Jordaan, en hier voor Rebel Wines de Pijp.