Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

OOSTENRIJK

Velue Grüner Veltliner

Zo zuiver als een Oostenrijks bergbeekje, met tonen van verse limoen en witte peper. Makkelijk om te openen, nog makkelijker om te drinken
€16,00

Selektion Gruner Veltliner

Droog en sappig, toegankelijk maar met een kleine kick. Een fijne lichte witte om in de zon te drinken
€11,00

Mulatschak

Ga voor full funk met deze uitgesproken oranje petnat: appelig, gistig en fris, met hints van rozen en lychee. De fles heeft een een kroonkurk, dus makkelijk mee te nemen naar het park, op de boot of naar een feestje
€16,00

Querschnitt Rotburger & Co

Voor deze juicy rood wordt rotburger van verschillende bodems gebruikt. Vergisting van bijna 100 dagen in halfgesloten vaten geeft een frisse, doordrinkbare wijn, die complex is op zijn eigen manier. 11 maanden gerijpt in 1200 liter Oostenrijkse vaten
€22,00

Muschelkalk Alte Reben

Een kleine wijngaard geplant in 1962 op een hoog plateau, omgeven door bos. Fossiele kalksteen geeft overdag warmte, het bos geeft koele lucht. Vanwege de oude stokken en moeilijke grond is de totale productie jaarlijks slechts 1 vat,met 20 maanden rijpin
€55,00

Vulkan Alte Reben

Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
€44,00

Intra! The Wild Rosé

Rebel fave alert! Wilde, spicy rosé met structuur, Blaufränkisch van een noordelijke wijngaard met koud klimaat en zware klei. De druiven worden enkele dagen geweekt in een semi-gesloten klein vat en daarna gefermenteerd in 1200lt. Oostenrijkse eiken vate
€31,00

Querschnitt Rosé

Pinot Noir van wijngaard "Hangman's Hill", erg lang (een jaar) gefermenteerd op oud Oostenrijks eiken. Het drinkt bijna als een blanc de noir met aroma's die strak en behoorlijk reductief zijn. Stefan's manier om te laten zien Rosé hoog niveau kan hebben
€41,00

Intra! The Wild Weiss

Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
€31,00