Pinot Gris van wijnstokken op een zandsteen-vulkanische bodem, met 12 maanden maceratie op hele druiven in oude vaten. Dit is een oranje wijn om te bewaren, met subtiele tonen van rozenbottel en bergthee, een aanhoudende mineraliteit en mooie tannines
Schilcontact in open vaten gedurende vier weken. waarna de fermentatie verder gaat in traditionele foudres voor de rijping. Terroir gedreven met complexe aroma's van morellen, kweepeer en cacao, verheven door een zinderende mineraliteit.
Een gastronomische krachtpatser van een Pinot Gris: fris maar rijk, smooth en ziltig. Aromatisch met tonen van exotisch fruit, gember en ceder. Perfect te combineren bij pittigere gerechten, maar ook bij vlees als je geen zin hebt in rode wijn
Zomerse vibes met deze frisse en bloemige knapperd. Puur fruit, super druivig, met zachte zuren en een ondertoon van bloesem. Heel typische droge Muscat d'Alsace, maar sans filtration and sans soufre.
Een van die wijnen waarvan je wilt dat niemand anders ervan weet... Hele trossen Pinot Noir langzaam gefermenteerd en geïnfuseerd in direct geperst sap van Pinot Gris en Riesling, een super-sap-bom met een zeer verslavende werking
Gebalanceerde crémant voor elke gelegenheid met fijne bubbels. Elegant en drinkbaar tegelijk, met tonen van amandelen, saffraan en sandelhout, gecombineerd met een frisheid die zowel mineraal als zout is
Wij zijn fan van deze rosé, die eigenlijk een maceratie is van de (witte) muscatdruif. Droog, licht en fris met elegante aroma's van rode bes, aardbei en lelies. Super schoon met een beetje een funky, enigszins boeren twist
Van de Muenchberg, de "monniksheuvel", waar al in de 12e eeuw door de cisterciënzer monniken Riesling werd gemaakt. komt deze 21e eeuwse knaller van Arthur en Bernard Bohn: gracieus rijk, rokerig en zacht met mooie zuren en een eeuwig durende afdronk
Van twee oude wijnpercelen op het zuiden: een van een typisch Elzasser leisteen terroir en een van vulkanisch zandsteen terroir. Sappig en gelaagd, met finesse en tonen van bosbessen, zwarte kers, kaneel en peper
3 weken gemacereerde Gewürztraminer met een aromatische steenfruit karakteristiek, geblend met Riesling voor een friszure toevoeging. Serieus elegant en spannend van begin tot eind, met tonen van lichee, bloesem en grapefruit. Een huisfavoriet.