Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

ITALIË

Pupo Punk Greco

Deze frizzante is gemaakt met Pupo Zero Greco als basiswijn, natuurlijk hergist met inheemse gisten waaraan de most van dezelfde druiven is toegevoegd. Vrolijk sap met structuur en karakter, en aroma's van gedroogde abrikozen en verse kruiden
€25,00

Patapum

Heerlijke amberkleurige mousserende wijn, met een typische toon van tweemalig gefermenteerde druiven, een vleugje gist en rijpe aroma's van zongedroogde abrikoos en gele bloemen. Een stabiel maar levendig karakter, met een rokerige mineraliteit
€25,00

Cupersito

Een selectie van de beste druiven van Pasquale die een maceratie van 15 dagen in roestvrij staal ondergaan, voordat ze een jaar in eiken vaten rijpen. Intense aroma's van aalbes en braam, kruidige tonen van cacao en zoethout en de geur van munt en lavende
€25,00

Viná

De heuvels van Campania vertegenwoordigd in deze fijne en elegante Aglianico. Soepel en rond, met een mooie structuur en tonen van zwarte kersen, tabak, honing en leer. Geschikt voor bijna ieder pallet!
€25,00

FxF Bianco, Tenuta Vincenzo Nardone

Een 50/50 blend en samenwerking tussen Cantina Giardino en Tenuta Vincenzo Nardone. Beiden maakten de helft van de wijn precies op dezelfde manier, beide wijnen bleken totaal anders. Dat laat zien hoeveel klimaat en omgeving met wijn doen!
€25,00

Battibaleno

Vulkanische Garganega, gefermenteerd in eikenhouten vaten van 30 hl met acht dagen schilcontact, en nog eens zes maanden rijping in stalen tanks. Een gelaagde, rokerige, sensationele amber wijn, met de helderheid van geel fruit en een delicate mineralitei
€29,00

Macerato

“Telling the peasant history of a past-time Sicily…”. Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel
€30,00

Intra! The Wild Rosé

Rebel fave alert! Wilde, spicy rosé met structuur, Blaufränkisch van een noordelijke wijngaard met koud klimaat en zware klei. De druiven worden enkele dagen geweekt in een semi-gesloten klein vat en daarna gefermenteerd in 1200lt. Oostenrijkse eiken vate
€31,00

Intra! The Wild Weiss

Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
€31,00

13 Muffato

Bijna bij toeval geboren. Als een Jura, maar met nuances van Marsala. In 2013 werd het vat vergeten in de kelder, waardoor schimmel en flor ontstonden die de wijn op natuurlijke wijze beschermden. Hints van vanille en een warme, droge en licht zilte smaa
€36,00

Mai Ferma

Prachtige en elegante Garganega in Champagne-stijl, 32 maanden sur lie gerijpt voor de tweede gisting op fles. De aroma's tonen het warme oogstjaar, met rijpe citrustonen en verse kruiden. Rechtlijnig in de mond, met de typische amandel-achtige afdronk
€39,00

Querschnitt Rosé

Pinot Noir van wijngaard "Hangman's Hill", erg lang (een jaar) gefermenteerd op oud Oostenrijks eiken. Het drinkt bijna als een blanc de noir met aroma's die strak en behoorlijk reductief zijn. Stefan's manier om te laten zien Rosé hoog niveau kan hebben
€41,00

Vulkan Alte Reben

Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
€44,00

Muschelkalk Alte Reben

Een kleine wijngaard geplant in 1962 op een hoog plateau, omgeven door bos. Fossiele kalksteen geeft overdag warmte, het bos geeft koele lucht. Vanwege de oude stokken en moeilijke grond is de totale productie jaarlijks slechts 1 vat,met 20 maanden rijpin
€55,00