Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
Geweldige Saint Joseph met een zachte, zijdeachtige structuur, verse tabak en donker fruit. Goed uitgebalanceerd en slechts gedeeltelijk gerijpt op eiken vaten, waardoor het een perfecte gast is aan de eettafel!
Een opbeurende rechttoe rechtaan rosé: fris, licht zoutig en heerlijk sappig, met tonen van aardbei, moerbei, kruisbes en dragon. Gefermenteerd en gerijpt in oude Bourgogne vaten en onder flor voor minimaal 5 maanden
Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken