Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

WIJN PER LAND

Remember Furmint

Kolfok komt van lokaal Burgenlands dialect en betekent 'buitenbeentje'. Een naam die Stefan van zijn opa kreeg toen hij niet naar de kerk wilde. Remember Furmint is een knipoog naar traditioneel Burgenland - Geel fruit en fijne en geïntegreerde zuurtjes.
€55,00

Garmatcha

Gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden en daarna 4 maanden in stalen vaten. In de neus vind je vlierbloesem en grafiet. In de mond een hoop kers en rode bes, gecombineerd met een lange minerale afdronk. Groot rijpingspotentieel.
€33,00

Güterweg Neckenmarkter Ried Bodigraben

Van de wijngaard Bodigraben, gelegen op 450m boven zeeniveau op een steile en rotsachtige locatie. Delicate en elegante Blaufränkisch, met een florale neus. Fijne tannines worden aangevuld door een kristalheldere mineraliteit en tonen van kers en bosbes.
€52,00

Intra! The Wild Weiss

Hier wordt een speciale methode gebruikt, intracellulaire fermentatie: fermentatie in de intacte druif, die de wijn fris en subtiel maakt. Na een maceratie van 62 dagen worden de druiven geperst en daarna gerijpt op eiken. Een wilde wijn met een klein har
€31,00

Orange Gaulois

3 weken gemacereerde Gewürztraminer met een aromatische steenfruit karakteristiek, geblend met Riesling voor een friszure toevoeging. Serieus elegant en spannend van begin tot eind, met tonen van lichee, bloesem en grapefruit. Een huisfavoriet.
€32,00

Curtimenta

Deze Curtimenta heeft klassieke schilcontactaroma's in de neus, zoals theebladeren en citroengras. In smaak heeft ie vergelijkbare vibes, sappig met een kruidige ondertoon fijne zuurtjes, zachte tannines en een stevige afdronk met hints van citrusschil
€24,00

Vulkan Alte Reben

Deze wijn komt van drie oude wijngaarden op vulkanische klei, het Burgenlandse type Grüner Veltliner, zeer uniek in zijn stijl. De druiven worden geperst en blijven sur lie in grote eiken vaten, waarvoor Kolfok hun eigen hout gebruikt om de vaten te maken
€44,00

Red Label

100% Frankovka uit Moravië. 25% van de druiven werd vier weken in hele trossen gefermenteerd, daarna geperst en 12 maanden gerijpt in Franse en Oostenrijkse vaten.
€25,00

Mother Rock White 2018

Een elegante blend met in de neus mandarijnen, gele appels en grapefruit. Op het pallet wat speelse citrus, met een evenwichtige mineraliteit. Een romige, gelaagde en frisse wijn
€20,00

Je te Jure qu'il est Urgent d'etre Heureuse

"Ik zweer je dat het dringend is om gelukkig te zijn" is iets wat we nodig hebben in deze wereld. Ongelooflijk fris en levendig vol citrus, vuursteen en groene thee, eindigend met een delicate ziltigheid. Een special edition waar je gelukkig van wordt!
€43,00

Gerbera

De viognier en pinot gris werden gedurende 12 dagen co-gefermenteerd (90% ontsteeld, 10% hele trossen). De Pinot Noir gistte als hele trossen. Geperst, gemengd en vervolgens 8 maanden gerijpt in vaten en nog een maand op staal
€34,00

Macerato

Catarratto met lange schilweking, waardoor de wijn veel karakter heeft. Medium-bodied en toch fris, licht ziltig, zachte tannines, met hints van gist, vers gemaaid gras en verse amandel
€30,00

Muschelkalk Alte Reben

Een kleine wijngaard geplant in 1962 op een hoog plateau, omgeven door bos. Fossiele kalksteen geeft overdag warmte, het bos geeft koele lucht. Vanwege de oude stokken en moeilijke grond is de totale productie jaarlijks slechts 1 vat met 20 maanden rijpin
€55,00

Bonnes Blanches

Volle, ronde maar elegante chenin blanc van klei en kwarts terroir op schist. 12 maanden gerijpt in zandstenen amfora
€37,00

Pinot

Een Pinot Noir uit Devín! Gemaakt met een vier weken durende 50% hele trosfermentatie en vervolgens geperst en bewaard in Franse vaten.
€25,00

Camaleonte

Delicate en elegante rosé met hints van aardbei, wilde braam en marsepein. Complex en toch nog steeds fris, gelaagd met een unieke zilte smaak.
€21,00