Welkom bij Rebel Wines! Ben je ouder dan 18 jaar?

REBEL IMPORT

Weiss G

Team favoriet! Een non-vintage met 40% van het meest recente jaar, 40% van het vorige jaar en 20% van drie jaargangen geleden. Smokey minerale nuances, delicaat en elegant. Tonen van fris, levendig fruit, limoenschil, citroengras en kiezelsteen
€19,00

Sandwich

Gemaakt volgens de methode die Andras de sandwich noemt: fermentatie op de schil gedurende 4 weken in lagen van hele trossen afgewisseld met lagen geperste druiven. Het resultaat is deze fun easy to drink energy bomb, met aroma's van peer, vijgen en thee
€19,00

P3

Met deze wijn gaan Andras en zijn vader terug naar de eeuwenoude, rood-en-wit, alles-in-één methode. Het is een co-fermentatie van 3 Pinots, tweederde gefermenteerd op hele trossen. Een diverse, energieke wijn die het midden houdt tussen rosé en rood
€21,00

Östövér

Energiek, zonnig en funky, deze frisse blend van Traminer en Chardonnay (op de schil gefermenteerd gedurende 3 weken), en Feteasca en Sauvignon Blanc (3 dagen schil-contact). 8 maanden gerijpt in oude vaten, met aroma's van lychee, mandarijn en kweepeer
€19,00

Muscat Par Nathur

Zomerse vibes met deze frisse en bloemige knapperd. Puur fruit, super druivig, met zachte zuren en een ondertoon van bloesem. Heel typische droge Muscat d'Alsace, maar sans filtration and sans soufre.
€19,00

Schieferberg Zero, Domaine Bohn

Schilcontact in open vaten gedurende vier weken. waarna de fermentatie verder gaat in traditionele foudres voor de rijping. Terroir gedreven met complexe aroma's van morellen, kweepeer en cacao, verheven door een zinderende mineraliteit.
€29,00

Orange Gaulois

3 weken gemacereerde Gewürztraminer met een aromatische steenfruit karakteristiek, geblend met Riesling voor een friszure toevoeging. Serieus elegant en spannend van begin tot eind, met tonen van lichee, bloesem en grapefruit. Een huisfavoriet.
€27,00

Pinot Noir par Nathur

Van twee oude wijnpercelen op het zuiden: een van een typisch Elzasser leisteen terroir en een van vulkanisch zandsteen terroir. Sappig en gelaagd, met finesse en tonen van bosbessen, zwarte kers, kaneel en peper
€30,00

Le Coup de Jus

Een van die wijnen waarvan je wilt dat niemand anders ervan weet... Hele trossen Pinot Noir langzaam gefermenteerd en geïnfuseerd in direct geperst sap van Pinot Gris en Riesling, een super-sap-bom met een zeer verslavende werking
€18,00

Orange Volcanique

Pinot Gris van wijnstokken op een zandsteen-vulkanische bodem, met 12 maanden maceratie op hele druiven in oude vaten. Dit is een oranje wijn om te bewaren, met subtiele tonen van rozenbottel en bergthee, een aanhoudende mineraliteit en mooie tannines
€43,00

Pinot Gris Schieferberg

Een gastronomische krachtpatser van een Pinot Gris: fris maar rijk, smooth en ziltig. Aromatisch met tonen van exotisch fruit, gember en ceder. Perfect te combineren bij pittigere gerechten, maar ook bij vlees als je geen zin hebt in rode wijn
€26,00

Riesling Grand Cru Muenchberg

Van de Muenchberg, de "monniksheuvel", waar al in de 12e eeuw door de cisterciënzer monniken Riesling werd gemaakt. komt deze 21e eeuwse knaller van Arthur en Bernard Bohn: gracieus rijk, rokerig en zacht met mooie zuren en een eeuwig durende afdronk
€30,00

Crémant d'Alsace Extra Brut Nature

De beste bubbel van Bohn: Een complexe, verfrissende, droge en volle crémant uit 2013, met aroma's van bloesem, rook en wit fruit als perzik en appel
€30,00

Crémant d'Alsace Brut

Gebalanceerde crémant voor elke gelegenheid met fijne bubbels. Elegant en drinkbaar tegelijk, met tonen van amandelen, saffraan en sandelhout, gecombineerd met een frisheid die zowel mineraal als zout is
€18,00

Nelson, Célia & David Large

Nelson is de naam van de eenogige kat van David en Celia. De gamay komt van wijnstokken in een kleine wijngaard nabij het dorp Rivolet, met zanderige kleigronden, en werd als hele druif gefermenteerd, wat resulteert in een fruitige, soepele en zachte wijn
€19,00

Piranha

Atypische en zeer drinkbare Gamay. Wij noemen 'm danger juice, het zou de naam verklaren. 8 dagen semi-carbonic maceratie in betonnen vaten maakt Piranha licht, levendig, sappig maar substantieel. Aroma's van pruim en zwarte kers en een mooie lange afdron
€18,00

Moulin à Vent

Gamay-wijnstokken op het noordwesten, groeiend op roze graniet. Eerst gerijpt in beton en daarna in een fiberglas ei. Een lichtere stijl van deze Cru, met zijdezachte tannines en aroma's van sappig rood fruit en verse witte peper
€32,00