De wijn die ons verliefd deed worden op de Aleatico druif. De Lazio-local brengt intens aromatische wijnen voort die barsten van roos en hibiscus. Le Coste laat 'm het liefst een maceration carbonique ondergaan, om een lichte speelse stijl te creëren
Van twee oude wijnpercelen op het zuiden: een van een typisch Elzasser leisteen terroir en een van vulkanisch zandsteen terroir. Sappig en gelaagd, met finesse en tonen van bosbessen, zwarte kers, kaneel en peper
Een van die wijnen waarvan je wilt dat niemand anders ervan weet... Hele trossen Pinot Noir langzaam gefermenteerd en geïnfuseerd in direct geperst sap van Pinot Gris en Riesling, een super-sap-bom met een zeer verslavende werking
Heerlijke zijdezachte Fleury van wonderkind Thibault Ducroux, gekenmerkt door bloesemachtig rood fruit en de onmiskenbare aroma's van rozen en viooltjes, met een rokerige, minerale en gestructureerde ondertoon
De jonge en getalenteerde Thibault Ducroux maakte zijn eerste Morgon en Fleurie in 2020, en het was "liefde op de eerste slok" voor ons. Fruitig maar zeer elegant, deze Morgon laat zien dat graniet de favoriete grond van de Gamay is om op te groeien
Voormalig profwielrenner Thibault Ducroux verrast iedereen met dit "freewheeling" sap: een frisse, soepele en doordrinkbare gamay met veel mineraliteit en hints van framboos, zwarte kersen en kaneel
De Timorasso is een kwetsbare druif en was bijna uitgestorven, tot Walter Massa hem weer aanplantte. Zijn Timorasso's worden beschouwd als de beste witte wijnen van Piemonte. Montecitorio is vol en groots, met aromas van honing, noten, peer en abrikoos
Pinot Gris van wijnstokken op een zandsteen-vulkanische bodem, met 12 maanden maceratie op hele druiven in oude vaten. Dit is een oranje wijn om te bewaren, met subtiele tonen van rozenbottel en bergthee, een aanhoudende mineraliteit en mooie tannines
Een gastronomische krachtpatser van een Pinot Gris: fris maar rijk, smooth en ziltig. Aromatisch met tonen van exotisch fruit, gember en ceder. Perfect te combineren bij pittigere gerechten, maar ook bij vlees als je geen zin hebt in rode wijn
Van de Muenchberg, de "monniksheuvel", waar al in de 12e eeuw door de cisterciënzer monniken Riesling werd gemaakt. komt deze 21e eeuwse knaller van Arthur en Bernard Bohn: gracieus rijk, rokerig en zacht met mooie zuren en een eeuwig durende afdronk
Gebalanceerde crémant voor elke gelegenheid met fijne bubbels. Elegant en drinkbaar tegelijk, met tonen van amandelen, saffraan en sandelhout, gecombineerd met een frisheid die zowel mineraal als zout is
Ga voor full funk met deze uitgesproken oranje petnat: appelig, gistig en fris, met hints van rozen en lychee. De fles heeft een een kroonkurk, dus makkelijk mee te nemen naar het park, op de boot of naar een feestje
Waanzinnig complexe oranje! Fijn gelaagde aroma's van honing, wilde bloemen en sinaasappelschil, aangevuld met karamel en butterscotch. Verkwikkende zuren en zachte tannines. Om nu te drinken, of nog een jaar of 20 weg te leggen
Deze wijn is ouder dan veel mensen die je kent, maar voller van leven dan wie dan ook. Stevige zuren gecombineerd met een breed spectrum van noten, kamperfoelie, bloemen, nootmuskaat, een licht oxidatief randje en een hartige, eeuwig durende afdronk
Enorm volle, rijke maar levendige savagnin. Stevige zuren, gevolgd door geconserveerd en gedroogd fruit, hints van witte bloemen en bijenwas. Zijdezacht met een gigantisch sterke structuur en mineraliteit. Powerhouse
Vernoemd naar Jordi's kat, is dit een dorstlessende en energieke wijn met een licht, fris en
fruitig karakter. Rode appel, peer, meloen, perzik, witte bloemen, met een ondertoon van gist en beschuit
Fluweelzachte pinot noir van powervrouw Fanny Sabre. Vol kersen fruit, aardse tonen als truffel en paddenstoelen, herfstbos en late zomeravonden op het terras
Afkomstig uit Fanny's wijngaard ‘Clos de Renardes’, is deze chardonnay fris maar vol, levendig, romig en een prachtige uitdrukking van het Beaune-terroir. Natuurlijke fermentatie en 12 maanden rijping op oud eiken vat
Serieuze Chateauneuf-du-Pape met donkere aroma's, maar met een verfrissende ondertoon. Levendige aromas van zwarte framboos en cherry cola, met een vleugje gekonfijte lavendel en neutraal eiken
Italiaanse koningin van de biodynamie Elisabetta's wilde kijk op een Teroldego met gevarieerd gebruik van kortere vergistingen, die allemaal minder dan een dag op de schil liggen. Super smashable, zo licht, opliftend en sappig
Een doordrinkbare Sauvignon Blanc van wijngaarden met zeezicht, fris en pittig met droge aroma's van gras en laurierblaadjes en een vleugje groene peper, ananas en citroen