Energiek, zonnig en funky, deze frisse blend van Traminer en Chardonnay (op de schil gefermenteerd gedurende 3 weken), en Feteasca en Sauvignon Blanc (3 dagen schil-contact). 8 maanden gerijpt in oude vaten, met aroma's van lychee, mandarijn en kweepeer
De reden dat we zo van Jordi Mirò's wijnen houden: een weelderige, gulle, zonnige en ronde blend met rijp donker zomerfruit en verse kruiden, en een klein eikennootje
MC2, de initialen van Mathieu maar ook van zijn vader, Michel Coste. En natuurlijk de beroemde formule van Albert Einstein: de equivalentie tussen energie en materie, die deze wijn perfect omschrijft: energiek met body, sappig met structuur, rijp en fris
Super expressieve, fruitige en zuivere Falanghina met 4 dagen schilcontact. We horen je denken: is het niet oranje als je 4 hele dagen op de schil heeft gelegen? Technisch gezien ja, maar wij vinden dat ie drinkt als een witte, dus we noemen 'm een witte!
Ga voor full funk met deze uitgesproken oranje petnat: appelig, gistig en fris, met hints van rozen en lychee. De fles heeft een een kroonkurk, dus makkelijk mee te nemen naar het park, op de boot of naar een feestje
Serieuze Chateauneuf-du-Pape met donkere aroma's, maar met een verfrissende ondertoon. Levendige aromas van zwarte framboos en cherry cola, met een vleugje gekonfijte lavendel en neutraal eiken
Biau is oud Frans voor beau (mooi), wat ie ook is. Een fijne, lichte, complexe wijn met aroma's van zwart fruit en kersen, mooie structuur en fijne goed geïntegreerde tannines. 100% puur sap met een verbazingwekkende jeugdigheid voor 6 jaar in het vat
Pittige oranje van Greco di Tufo met slechts 2 dagen schilcontact, maar een structuur die staat als een huis, fijne zuren en tonen van nectarine, ananas, citrus en munt. Deze fles is op voor je het weet
Wij houden van de wijnen van Fanny! De wijn is zowel expressief als levendig met kruidige tonen van rood fruit en een structuur waar je niet omheen kunt
De druiven die de hete zomer van 2019 overleefden, waren over het algemeen super geconcentreerd, wat een kleine maar uitstekende oogst opleverde. Je merkt het in deze wijn: superschoon, rijk en rijp, maar zonder de cruciale balans en elegantie te verlieze
Kalk (kalk) Spitz (zuur), is grüner veltliner, geblend met direct geperste zweigelt, op de schil gefermenteerde sauvignon blanc, blauer portugieser en muskat ottonel. Kurkdroog, aardse en fruitige tonen, frisse zuren en een omhullend romig, gistig laagje
Een showstopper met structuur, deze frizzante gemaakt met Pupo Zero Rosato als basiswijn. Natuurlijk gefermenteerd met inheemse gisten en druiven-eigen most, met aroma's van granaatappel, bosbessen en een beetje ziltigheid
Vernoemd naar Jordi's kat, is dit een dorstlessende en energieke wijn met een licht, fris en
fruitig karakter. Rode appel, peer, meloen, perzik, witte bloemen, met een ondertoon van gist en beschuit
Zonnig en vol met rijkelijk en sappig rijp fruit. Een zachte en soepele wijn met voldoende pit door een aangenaam pepertje, hartigheid, wat zwart fruit en aardse tonen. Deze ongefilterde wijn rijpt gedurende één jaar in grote, oude houten vaten.
Witte Saint-Joseph met power! Vol en intens, met tonen van noten, honing, abrikoos en gele pruimen. Zuivere mineralen en zuren, diepte en intensiteit, breed en complex. Een wijn om te delen
Gemaakt volgens de methode die Andras de sandwich noemt: fermentatie op de schil gedurende 4 weken in lagen van hele trossen afgewisseld met lagen geperste druiven. Het resultaat is deze fun easy to drink energy bomb, met aroma's van peer, vijgen en thee
Pinot Gris van wijnstokken op een zandsteen-vulkanische bodem, met 12 maanden maceratie op hele druiven in oude vaten. Dit is een oranje wijn om te bewaren, met subtiele tonen van rozenbottel en bergthee, een aanhoudende mineraliteit en mooie tannines